alle manchetknopen

It’s all about the details baby.

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig achteraf

Alleen topkwaliteit manchetknopen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ontdek de manchetknopen.

Manchetknopen. Ze maken je outfit af, compleet. Het is net die verfijnde touch die je pak beter tot zijn recht laat komen bij een chique aangelegenheid. Ze zijn er in tal van soorten, kleuren en materialen. Voor iedere kledingstijl en gelegenheid zijn er andere bijpassende manchetknopen te vinden. Ontdek onze collecties en vind de manchetknopen die bij jou passen.

Manchetknopen van bijzondere materialen.

In een collectie manchetknopen kunnen natuurlijk metalen manchetknopen niet ontbreken. Metalen manchetknopen zijn stevig, gaan lang mee en zijn in allerlei modellen te verkrijgen. Naast metalen manchetknopen hebben we andere bijzondere materialen in onze collectie, zoals hout en epoxy. Voor de houten manchetknopen is echt hout gebruikt. Ze zijn bijzonder. Uniek. De epoxy manchetknopen worden met de hand gemaakt en gepolijst. Zowel bij de houten als epoxy manchetknopen kan het kleuren- en lijnenspel iets afwijken van de foto.

Kies voor vintage manchetknopen.

Verfijnd. Luxe. Het erfstuk van de familie. De manchetknopen uit de Heritage Collectie zien eruit alsof ze al vele generaties zijn doorgegeven. Het lijken vintage manchetknopen, maar dan nieuw. De vintage machetknopen uit de Heritage Collectie zijn opvallende manchetknopen. Ze hebben soms een met de hand gepolijste epoxylaag, soms verfijnde en kleine details. De vintage manchetknopen zijn iconische manchetknopen, soms met veel kleur, soms ook niet.

Passende tijdloze manchetknopen voor iedere gelegenheid.

Manchetknopen die werkelijk overal bij passen? Bekijk dan de manchetknopen uit onze Opulent Collectie. Deze zilverkleurige manchetknopen uit de Opulent Collectie passen bij iedere outfit. Ze worden dan ook gekenmerkt door hun veelzijdige karakter. Match deze manchetknopen bij een 3-delig pak of bij een casual outfit met een chino en pullover.

Stoer en industrieel, maar verfijnd.

Donkere kleuren. Industrieel. Robuust, maar toch verfijnd. De donkere manchetknopen uit de Signature Collectie zijn manchetknopen die zowel passen bij zakelijke gelegenheden als bij het alledaagse leven. Deze manchetknopen zijn basic, maar hier en daar verfijnd met bijzondere details.

Gedetailleerde manchetknopen van een ander niveau.

De details van de manchetknopen uit de Pendulum Collectie zijn van een ongekend niveau. De kleine onderdelen staan voor het mechanisme uit een horloge. Als je zachtjes deze manchetknopen beweegt, zie je de onderdelen heen en weer draaien. Deze luxe manchetknopen laten zien wat vakmanschap is. Vakmanschap ten top.