epoxy manchetknopen

Durf van de gebaande paden te gaan. Durf het anders te doen. Kies voor een van de gekleurde en verfijnde epoxy manchetknopen. Ze zijn allen met de hand gepolijst.

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig achteraf

Alleen topkwaliteit manchetknopen

Epoxy manchetknopen.

Kies voor iets anders dan zilver of goud. Kies voor iets wat opvalt, wat je niet bij anderen zult zien. Kies voor de met de epoxy manchetknoppen.

De epoxy manchetknopen zijn hoogwaardige manchetknopen. Tijdens het maken van deze manchetknopen worden ze met de hand fijn gepolijst. Hierdoor krijgen ze een mooi lichtglimmend oppervlak. Als je oog er eenmaal op valt, kun je niet meer stoppen met kijken. Onweerstaanbaar zou je haast kunnen zeggen.

Stijltips voor de epoxy manchetknopen.

De epoxy manchetknopen zijn kleurrijk. Let bij het kiezen van de perfecte epoxy manchetknoop op dat het geen bonte mix wordt in combinatie met je overhemd of pak. De epoxy manchetknopen vallen op en dat is ook de bedoeling. Combineer ze met een klassiek pak om die verfijnde uitstraling te creëren. Je kunt de epoxy manchetknopen ook perfect combineren met een neutraal pak, zodat ze beter in het oog springen. The choice is yours.

Ontdek onze andere materialen.

Naast onze opvallende epoxy manchetknopen hebben we ook manchetknopen die neutraler zijn, zoals de metalen manchetknopen. En manchetknopen met een natuurlijk karakter, zoals de houten manchetknopen. Maak een statement en kies voor bijzondere manchetknopen. Om de complete collectie te bekijken, zie alle manchetknopen.