OPULENT COLLECTIE

De manchetknopen uit de Opulent Collectie zijn tijdloos. Dankzij het minimalistische design passen ze bij iedere kledingstijl. Klassiek, casual en modern. Deze zilverkleurige manchetknopen zijn niet weg te denken uit de kledingkast van nu.

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig achteraf

Alleen topkwaliteit manchetknopen

De Opulent Collectie.

Tijdloos. Minimalistisch. De zilverkleurige manchetknopen uit de Opulent collectie kenmerken zich door hun veelzijdige karakter. Ze staan allen perfect bij een klassiek pak, maar ook bij een casual of moderne kledingstijl. De zilverkleurige manchetknopen zijn niet weg te denken uit de kledingkast van een man of vrouw anno 2023.

Houd het basic.

Een overhemd met pullover. Chino’s. Casual chique. Wie loopt er niet graag verzorgd én comfortabel bij? We hoeven geen trainingsbroek aan te trekken om ons op ons gemak te voelen. Ook met nette kleding kan dat. Met een aantal netto basisbroeken in de kast, diverse kleuren overhemden en vesten/pullovers kom je al een heel eind. Houd het basic. Combineer het met elkaar. En al finishing touch voeg je zilverkleurige manchetknopen aan je outfit toe.

Is jouw overhemd geschikt voor manchetknopen?

Niet ieder overhemd is geschikt voor manchetknopen. Zorg dat het overhemd beschikt over een ‘dubbel manchet’ of dubbele knoopsgaten. Zo weet je zeker dat je hier een manchetknoop voor kunt gebruiken. Het voordeel van een overhemd met een dubbel manchet is dat deze vaak van betere kwaliteit zijn.

Ontdek onze andere collecties.

Naast de zilverkleurige manchetknopen uit de Opulent Collectie, hebben we meer veelzijdige collecties. Bekijk de Heritage Collectie voor iconische en vintage manchetknopen. Deze zijn veelal uitgevoerd met een gepolijste epoxylaag. Zoek je donkere, stoere manchetknopen? Manchetknopen met subtiele details? Bekijk dan onze Signature Collectie. Voor de meest verfijnde en gedetailleerde manchetknopen kun je terecht in onze Pendulum Collectie. Zie alle manchetknopen voor een compleet overzicht van alle collecties.