houten manchetknopen

Terug naar de basics. Terug naar de natuur. Waarom zou je geen natuurlijke materialen gebruiken in je accessoires? Kies voor houten manchetknopen. Allen gemaakt van echt hout, maar met een andere afwerking.

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig achteraf

Alleen topkwaliteit manchetknopen

Houten manchetknopen.

Dat manchetknopen verkrijgbaar zijn in tal van materialen, kleuren en modellen hoeven wij niet uit te leggen. Maar ken je de houten manchetknopen al? Onze houten manchetknopen hebben een stevig metalen frame, waarbij aan de voorzijde hout is verwerkt. Het hout uit de houten manchetknopen is bij alle manchetknopen anders bewerkt. Zo hebben we houten manchetknopen met een grey wash, anderen zijn natuurlijk of verwerkt met een metalen rand. Kortom, keuze genoeg!

Let op dat de houten manchetknopen van echt hout zijn gemaakt. Hierdoor kunnen de nerven en kleuren een beetje afwijken van de foto.

Het onderhoud van houten manchetknopen.

Om zo lang mogelijk van je houten manchetknopen te kunnen genieten, dien je ze op een juiste manier te onderhouden. Bewaar ze in een manchetknopendoosje of – wanneer je deze niet hebt – in een donkere stofvrije ruimte. Je kunt de houten manchetknopen schoonmaken met een droge poetsdoek.

Het hout van de houten manchetknopen is onderhouden met houtolie (voor bijvoorbeeld snijplaken). Zo zorg je ervoor dat de houten manchetknopen niet uitdrogen.

Bestel je houten manchetknopen online.

Houten manchetknopen bestel je eenvoudig online! Kies de gewenste houten manchetknoop uit, vul je gegevens in en kies voor een van onze betaalmethoden. Achteraf betalen met Klarna is ook mogelijk. Binnen 2 werkdagen wordt je bestelling naar je verstuurd.