Ruilen en retourneren

Moeilijk doen? Daar houden we niet van. Als je niet tevreden bent met je bestelling of je wilt hem om wat voor reden dan ook ruilen mag dat. Bekijk hieronder ons complete ruil- en retourbeleid.

Welke retourmogelijkheden heb ik?

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om de volgende acties te ondernemen:

  • Je mag het product ruilen voor een ander product. De retourkosten zijn voor eigen rekening, de nieuwe verzendkosten nemen wij voor onze rekening.
  • Je mag het product retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Zijn er uitzonderingen op het retourneren?

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wat zijn retourvoorwaarden?

Je mag binnen 14 dagen, nadat je het artikel van ons ontvangen hebt, het retour bij ons aanmelden. Je hebt vervolgens 14 dagen om het artikel naar ons terug te sturen.

Hoe moet ik (een deel van) de bestelling retourneren?

Om je bestelling of een deel hiervan te retourneren voer je de volgende handelingen uit:

  1. Stuur een mail naar info@exclusievemanchetknopen.nl met daarin je bestelnummer, welk(e) artikel(en) je wilt retourneren en de reden.
  2. Verpak de artikelen in de originele verpakking. Als de verpakking niet compleet is wordt dit ingehouden op het terug te storten bedrag.
  3. Verstuur met pakketpost het artikel naar Molenzigt 3, 3328LS, Dordrecht t.a.v. Exclusieve Manchetknopen.
  4. Wanneer de bestelling bij ons is aangekomen en gecontroleerd, ontvang je hier direct een mail over en wordt het bedrag binnen 2 werkdagen teruggestort op je rekening.
Wat als mijn te ruilen product goedkoper of duurder is?
  • Is het product goedkoper? Dan storten wij het verschil terug op je rekening. Dit wordt in gang gezet wanneer wij het terug te sturen product weer in ontvangst hebben genomen.
  • Is het product duurder? Dan sturen wij je een betaalverzoek. Het product wordt verstuurd op het moment dat wij het terug te sturen product weer in ontvangst hebben genomen.