SIGNATURE COLLECTIE

Donkere kleuren. Subtiele details. Indsutrieel, robuust en bovenal verfijnd. De Signature Collectie past bij de tijd van nu.

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig achteraf

Alleen topkwaliteit manchetknopen

Signature Collectie.

Manchetknopen dragen we nog steeds. Het is eigenlijk nooit weggeweest. De stijl van de manchetknoop is wel veranderd door de jaren heen. De Signature Collectie is daarom helemaal aangepast op de trends van nu. Industrieel, robuust, strak en modern. Met een niet te vergeten oog voor detail.

Zwarte manchetknopen.

Een van de meest geliefde kleuren voor manchetknopen is zwart. Zwarte manchetknopen passen in het dagelijkse kostuum, maar ook bij andere formele gelegenheden. Zakelijke bijeenkomsten, een begrafenis of andere plechtige gelegenheid. Onze zwarte manchetknopen uit de Signature Collectie zijn basic, maar hier en daar toch met subtiele details. Ze zullen niet te veel in het oog springen, enkel wanneer dat nodig is.

Bekijk onze andere collecties.

Naast de donkere en zwarte manchetknopen uit de Signature Collectie hebben we nog drie bijzondere collecties. De vintage manchetknopen uit de Heritage Collectie zien eruit alsof ze al generatie op generatie worden doorgegeven. Het zijn luxe manchetknopen met veelal een verfijnde epoxylaag. De Opulent Collectie daarentegen zijn zilverkleurige manchetknopen die onmisbaar zijn in iedere kast. Deze minimalistische manchetknopen passen overal bij. De gedetailleerde manchetknopen  uit de Pendulum Collectie laten zien wat vakmanschap is. Vakmanschap met de mooiste details. Zie alle manchetknopen voor een compleet overzicht van alle collecties.