Zakhorloge graveren

Kies voor het meest persoonlijke cadeau dat je aan jezelf, je partner of aan je best-man kunt geven. Een gepersonaliseerde zakhorloge. Kies voor een tekst, logo, vingerafdrukken of iets anders. De keuze is aan jou.

Gratis verzending boven €39,-
14 dagen retourneren
Betaal eenvoudig achteraf

Alleen topkwaliteit zakhorloges

Nog even geduld! Vanaf mei is het mogelijk om zakhorloges te laten graveren.

Zakhorloge graveren: kies een uniek cadeau.

Op zoek naar een uniek cadeau dat zowel elegantie als persoonlijkheid uitstraalt? Dan is een gegraveerd zakhorloge de perfecte keuze. Een zakhorloge is niet alleen een symbool van tijdloze stijl, maar wordt met een persoonlijke gravure ook een waardevol erfstuk.

Een stuk geschiedenis.

Zakhorloges zijn al eeuwenlang een teken van verfijning en klasse. In een tijdperk waarin mobiele telefoons de functie van klokken hebben overgenomen, blijft het zakhorloge een uniek en stijlvol accessoire. Een gegraveerd zakhorloge is een perfecte manier om de traditionele elegantie van dit historische item te combineren met een moderne, persoonlijke twist.

Maak het persoonlijk: gravuremogelijkheden.

Bij ons kun je jouw zakhorloge personaliseren met een gravure naar keuze. Denk aan een naam, speciale datum, of een persoonlijke boodschap. Deze toevoeging maakt het zakhorloge niet alleen een prachtig geschenk voor jubilea, verjaardagen of afstuderen, maar ook een waardevol aandenken voor toekomstige generaties.

Kies bij het zakhorloge of je de voorkant, achterkant of allebei wilt laten graveren. Upload vervolgens het document en geef gedetailleerd weer hoe je de tekst of de afbeelding op het zakhorloge wilt hebben.

Materialen en designs.

Wij bieden een breed scala aan zakhorloges in verschillende materialen en stijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zilver, elegant goud, of misschien zelfs een moderner materiaal zoals roestvrij staal, er is altijd een zakhorloge dat bij jouw stijl past. Onze horloges zijn verkrijgbaar in diverse designs, van traditioneel tot modern, zodat je altijd een horloge vindt dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Veelgestelde vragen.

Mag ik een gegraveerde zakhorloge retourneren?

Houd er rekening mee een gegraveerde ring gepersonaliseerd is en daarom niet geretourneerd kan worden. We vragen je om zorgvuldig je ontwerp te kiezen en de juiste informatie aan ons te verstrekken, zodat jouw zakhorloge precies wordt zoals jij ze voor ogen hebt.

Hoelang duurt het voor de gegraveerde zakhorloge wordt verstuurd?

Bestel je de gegraveerde zakhorloge voor 20:00? Dan proberen we ze dezelfde dag nog te versturen. Door drukte kan het voorkomen dat het een werkdag langer duurt.

Wat kan ik op de zakhorloge laten graveren?

We kunnen van alles op de zakhorloge graveren. Denk daarbij aan een tekst, een (bedrijfs)logo, je vingerafdruk of bijvoorbeeld je familiewapen. Let er wel op dat de allerkleinste details soms op een zakhorloge soms niet helemaal goed overkomen. Mochten wij hier zelf over twijfelen, dan nemen wij eerst contact met je op.

Wat kost het om een zakhorloge te laten graveren?

Het laten graveren van de zakhorloge aan de voorkant of achterkant kost €7,50. Wil je twee zijden laten graveren? Dan kost het in totaal €15,-. Het maakt daarbij niet uit hoe groot het ontwerp of de tekst is.

Waarom kost graveren extra?

Graveren neemt wat tijd in beslag. We moeten namelijk je tekst/tekening controleren, de machine juist instellen en daarnaast ook de machine onderhouden. Daarom rekenen we een kleine meerprijs voor graveren.

Kan je iedere zakhorloge laten graveren?

Alle zakhorloges die je in deze categorie vindt kun je laten graveren. Het staat daarnaast ook bij de producten aangegeven. Heb je een andere zakhorloge uit ons assortiment gezien en vraag je jezelf af of het daarbij ook mogelijk is? Neem gerust contact met ons op! Dat kan via de chat op onze website of via info@exclusievemanchetknopen.nl.