Stoffen manchetknopen

Houd het casusal, houd het natuurlijk. Kies voor gekleurde stoffen manchetknopen en laat ze perfect aansluiten bij de rest van je outfit. Ze vallen alleen op wanneer jij dat wilt.

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig achteraf

Alleen topkwaliteit manchetknopen

Stoffen manchetknopen.

Houd het casual. Kies voor manchetknopen die niet te veel opvallen, maar perfect matchen bij de rest van je outfit. Of voor manchetknopen die juist qua kleur afsteken bij de rest van je outfit en wél opvallen. Stoffen manchetknopen zijn hier perfect voor. Deze betaalbare manchetknopen maken je outfit af.

Hoe draag je stoffen manchetknopen?

Om de stoffen manchetknopen uit onze collectie te kunnen dragen, dien je allereerst over een geschikt overhemd te beschikken. Stoffen manchetknopen kun je namelijk alleen dragen in een overhemd met manchetten (ook wel knoopsgaten genoemd). De stoffen manchetknopen hebben een sluiting aan de achterzijde, welke je plat kunt draaien. Je kunt ze zo eenvoudig door de manchetten van je overhemd steken. Vervolgens kun je het uiteinde draaien in een hoek van 90 graden. Zo blijven de stoffen manchetknopen stevig zitten.

Stoffen manchetknopen bestellen.

Stoffen manchetknopen bestellen? Bestel ze direct uit voorraad! Na het bestellen worden ze binnen 1 werkdag ingepakt en met een track en trace code naar je verzonden. Liever de stoffen manchetknopen eerst zien voordat je betaald? Kies dan bij het bestellen voor onze achteraf betaalmethode Klarna.

De stoffen manchetknopen zijn momenteel in 6 kleuren leverbaar, maar de collectie van Exclusievemanchetknopen.nl wordt maandelijks verder uitgebreidt. Benieuwd naar onze andere manchetknopen? Bekijk onze complete collectie manchetknopen hier.