Shop op materiaalsoort

Kies voor manchetknopen die perfect bij je outfit passen. Manchetknopen met veel kleur of juist neutrale en tijdloze manchetknopen. Shop hieronder de manchetknopen op basis van het materiaal en match het bij je outfit.

iconisch. opvallend.

Epoxy manchetknopen

De epoxy manchetknopen komen allen uit onze Heritage Collectie. Onze meest iconische collectie.

De epoxy manchetknopen zien eruit alsof ze van generatie op generatie worden doorgeven. Van grootvader op zoon, op kleinzoon. Het zijn familiepronkstukken. Iconen.

tijdloos. minimalistisch.

Metalen manchetknopen

Manchetknopen die zo goed als onverwoestbaar zijn. Ze passen overal bij. Kies voor metalen manchetknopen die minimalistisch en tijdloos zijn. Helemaal in het zilver of met parelmoer. Ga voor donkere metalen manchetknopen met subtiele details.

De metalen manchetknopen uit onze collecties zijn een absolute must-have voor iedere man of vrouw.

kleurrijk. zacht.

Stoffen manchetknopen

Voor iedereen die het materiaal van zijn kleding verder wil doortrekken naar de accessoires: stoffen manchetknopen.

De stoffen manchetknopen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Laat ze blenden in de kleur van je overhemd of colbert. Of kies voor een kleur die juist opvalt.

natuurlijk. anders.

Houten manchetknopen

Voel je een met de natuur. Kies voor manchetknopen gemaakt van prachtige natuurlijke materialen, met allen een bijzondere afwerking.

Dankzij het gebruik van echt hout, hebben de manchetknopen allen een andere afwerking en kunnen ze licht afwijken van de foto’s.