ONTDEK ONZE COLLECTIES

Bij iedere kledingstijl andere manchetknopen. Ga voor gewaagd, iconisch. Val op en durf anders te doen. Waar iedereen links gaat, ga jij rechts. Weg van de gebaande paden door het leven.

vintage. iconisch. opvallend.

Heritage Collectie

De Heritage Collectie is een iconische collectie.

Deze manchetknopen zien eruit alsof ze van generatie op generatie worden doorgeven. Van grootvader op zoon, op kleinzoon. Het zijn familiepronkstukken. Iconisch.

Vintage manchetknopen van nu.

tijdloos. minimalistisch.

Opulent Collectie

Manchetknopen die overal bij passen. Dat is de Opulent Collectie. Minimalistisch en tijdloos, zonder in te leveren op luxe. Van een casual-chique kledingstijl tot volledig uitgedost in een 5-delig pak. Deze collectie is een must-have voor iedere man.

industrieel. donker.

Signature Collectie

“Shaken, not stirred”. Sommige dingen veranderen, anderen niet.

Terug van weggeweest en aangepast naar de tijd van nu. De Signature Collectie bewijst maar eens dat manchetknopen nog net zo onmisbaar zijn in de mode als in de jaren ’20 van de vorige eeuw.

De Signature Collectie kenmerkt zich door de industriële touch, de donkere kleuren, de robuustheid. Maar bovenal toch verfijnd met subtiele details. Net zoals James Bond. Sommige dingen veranderen, maar hoe hij in zijn pak aan de bar blijft zitten niet.

bijzonder. uniek.

Pendulum Collectie

Manchetknopen die het gespreksonderwerp van de dag zijn. Dat zijn de manchetknopen uit de Pendulum Collectie.

Deze manchetknopen zijn voorzien van een bijna exacte replica van het mechanise uit een horloge. Bijna. Niet op ware grootte natuurlijk.