SHOP OP KLEUR

Kies voor manchetknopen die perfect bij je outfit passen. Manchetknopen met veel kleur of juist neutrale en tijdloze manchetknopen. Shop hieronder de manchetknopen op basis van kleur en match het bij je outfit.

tijdloos. neutraal.

Zilveren manchetknopen

De zilverkleurige manchtknopen zijn tijdloos en neutraal. Ze kunnen bij vrijwel iedere outfit worden gecombineerd. Fijn, wanneer je met een simpele touch je outfit een luxe uitstraling wil geven. Handig, wanneer je geen tijd hebt om een goede outfit samen te stellen.

elegant. klassiek.

Gouden manchetknopen

Goud straalt luxe uit. Elegantie. Het past perfect bij een donkere klassieke outfit. Ook bij een moderne lichte outfit misstaat het niet.

De gouden manchetknopen zijn verkrijgbaar als basic exemplaar. Ook met een verfijnde touch, zoals de gouden manchetknopen die je hiernaast ziet.

 

strak. modern.

Zwarte manchetknopen

We houden van zwart.

Zwarte kleding, zwarte schoenen, zwarte accessoires en zwarte manchetknopen. Zwart past bij zwart. Maar ook bij alle andere kleuren.

De zwarte manchetknopen uit onze collectie zijn onmisbaar in de kledingkast.

verfijnd. elegant. voor haar.

Parel(moer) manchetknopen

Classy en gezien worden, maar alleen met de allermooiste details en accessoires. Dat kan haast alleen met de parelmoer manchetknopen. Ze glanzen subtiel en stralen elegantie uit.

Combineer de parelmoer manchetknopen met andere parelsieraden.

opvallend. kleurrijk.

Gekleurde manchetknopen

Durf op te vallen. Kies voor een beetje kleur en match het perfect met de andere kleuren uit je outfit.

Door te kiezen voor gekleurde manchetknopen laat je ze opvallen, maar ze kunnen ook juist ook helemaal verdwijnen wanneer ze aansluiten op de kleuren van de outfit. Wat jij wilt.