Kun je manchetknopen in elk overhemd dragen?

Kun je manchetknopen in elk overhemd dragen?

Voor een chique of formele gelegenheid wil je er toch aan beginnen: manchetknopen. Deze subtiele details maken je outfit helemaal compleet. Manchetknopen zijn namelijk een van de accessoires die een man altijd kan dragen zonder uitleg. Alleen de brandende vraag die vaak daarbij gesteld wordt ‘Kun je manchetknopen in elk overhemd dragen?’.

Helaas is het dragen van manchetknopen niet in ieder overhemd mogelijk. De overhemden van ‘nu’ zijn vaak al uitgerust met een plastic knoopje en één knoopsgat. Om manchetten te kunnen dragen dien je een overhemd te hebben met dubbele knoopsgaten (ook wel dubbele manchetten genoemd).

Let er bij het bestellen van het juiste overhemd op dat je kiest voor een overhemd met een dubbel manchet. Dit staat altijd in de omschrijving aangegeven. Je kunt het ook vaak al zien aan de productafbeelding. Bij een overhemd met een dubbel manchet wordt namelijk altijd een klein stoffen geknoopt manchet meegeleverd. Dit zie je ook op de foto hieronder.

Bekijk alle manchetknopen

Ontdek onze manchetknopen

Als leverancier van exclusieve manchetknopen bieden we een diverse collectie aan. Manchetknopen zijn namelijk het perfecte accessoire om je outfit compleet mee te maken, mits je natuurlijk de juiste manchetknoop uitkiest. We hebben voor verschillende gelegenheden onze collecties ingericht. Heb je een klassiek pak en mag je manchetknoop opvallen? Kies dan voor een van de manchetknopen uit onze Heritage Collectie. Draag je een casual-chique outfit naar kantoor en wil je rustige manchetknopen? Bekijk dan de Opulent Collectie. Deze manchetknopen kun je bij iedere gelegenheid dragen. Voor de stoere, zakelijke of donkere outfit is er de Signature Collectie.

Exclusievemanchetknopen.nl

Meer dan alleen luxe manchetknopen voor hem en haar. Een verzorgde outfit. Een complete stijl. Chique en verfijnd.

Shop op gelegenheid

Bruiloften | Black Tie | Kerstmis

Leer meer over manchetknoppen

LEES OOK DEZE BLOGS.