Vintage manchetknopen – 3x de mooiste manchetknopen

Vintage manchetknopen

Vintage manchetknopen zijn een prachtige en unieke toevoeging aan elke outfit. Deze manchetknopen hebben een rijke geschiedenis en een uniek verhaal, en kunnen een geweldige manier zijn om je look een beetje karakter en originaliteit te geven.

Waarom kiezen voor vintage manchetknopen?

Een van de grootste voordelen van vintage manchetknopen is hun one-of-a-kind ontwerp. Veel vintage manchetknopen zijn handgemaakt of afgewerkt, en daarom uniek in hun ontwerp en afwerking.

Je kunt manchetknopen vinden met prachtige edelstenen, zoals diamanten of saffieren, of met parels of andere natuurlijke materialen. Er zijn ook veel vintage manchetknopen met unieke en opvallende patronen of decoraties, zoals initialen of monogrammen.

Bij Exclusievemanchetknopen.nl vind je momenteel vintage manchetknopen in de Heritage Collectie. Deze manchetknopen hebben een gekleurde epoxy laag en worden met de hand gepolijst.

Creëer een authentieke look

Vintage manchetknopen zijn ook een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke look. Veel vintage manchetknopen zijn gemaakt tijdens een specifieke tijdsperiode, zoals de jaren ’20 of ’30, en kunnen een geweldige manier zijn om een historische look te creëren.

Een ander voordeel van vintage manchetknopen is dat ze vaak zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals goud, zilver of metaal.

Vintage manchetknopen zijn een prachtige en unieke toevoeging aan elke garderobe. Als je op zoek bent naar een authentieke look of gewoon een uniek accessoire, overweeg dan vintage manchetknopen.

Onze top 3 vintage manchetknopen

We zijn gek op alle vintage manchetknopen uit onze Heritage Collectie, maar we hebben toch zorgvuldig een top 3 voor je samengesteld.

#1 Vierkante bronskleurige manchetknoop

Een van onze all-time-favourite is de vierkante bronskleurige manchetknoop met wave patroon. Deze manchektnoop heeft een donkere bronskleurige achterzijde en sierlijke banen aan de voorzijde. Hier kun je toch geen nee tegen zeggen?

Vierkante bronskleurige manchetknoop - bruin epoxy met wave

Je shopt deze vierkante vintage manchetknoop voor 47,95.

#2 Ronde goud-bruine manchetknoop

Ook een van onze vintage parels is deze ronde manchetknoop met gouden achterkant en epoxy bruine voorzijde. Alle epoxy manchetknopen worden met de hand gemaakt en daardoor kan het fijne kleurenspel lichtelijk afwijken van de foto. Zo weet je zeker dat je altijd een uniek item hebt.

Ronde manchetknoop – goudkleurig met bruin in epoxy - sfeerfoto 2

Je shopt deze ronde vintage manchetknoop voor 49,95.

#3 Ovale marmerlook manchetknoop

Last but not least: de ovale marmerlook manchetknoop. Deze manchetknoop lijkt rechtstreeks uit Peaky Blinders te komen. De jaren ’20 van de vorige eeuw.

Ovale manchetknoop - groen, bruin in epoxy - sfeerfoto 3

Je shopt deze ovale vintage manchetknoop voor 49,95.

Benieuwd naar de rest van onze vintage manchetknopen? Je bekijkt ze via de button hieronder.

Exclusievemanchetknopen.nl

Meer dan alleen luxe manchetknopen voor hem en haar. Een verzorgde outfit. Een complete stijl. Chique en verfijnd.

Shop op gelegenheid

Bruiloften | Black Tie | Kerstmis

Leer meer over manchetknoppen

LEES OOK DEZE BLOGS.