Vintage manchetknopen

Vintage manchetknopen – 3x de mooiste manchetknopen

Vintage manchetknopen

Vintage manchetknopen zijn een prachtige en unieke toevoeging aan elke outfit. Deze manchetknopen hebben een rijke geschiedenis en een uniek verhaal, en kunnen een geweldige manier zijn om je look een beetje karakter en originaliteit te geven.

Waarom kiezen voor vintage manchetknopen?

Een van de grootste voordelen van vintage manchetknopen is hun one-of-a-kind ontwerp. Veel vintage manchetknopen zijn handgemaakt of afgewerkt, en daarom uniek in hun ontwerp en afwerking.

Je kunt manchetknopen vinden met prachtige edelstenen, zoals diamanten of saffieren, of met parels of andere natuurlijke materialen. Er zijn ook veel vintage manchetknopen met unieke en opvallende patronen of decoraties, zoals initialen of monogrammen.

Bij Exclusievemanchetknopen.nl vind je momenteel vintage manchetknopen in de Heritage Collectie. Deze manchetknopen hebben een gekleurde epoxy laag en worden met de hand gepolijst.

Creëer een authentieke look

Vintage manchetknopen zijn ook een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke look. Veel vintage manchetknopen zijn gemaakt tijdens een specifieke tijdsperiode, zoals de jaren ’20 of ’30, en kunnen een geweldige manier zijn om een historische look te creëren.

Een ander voordeel van vintage manchetknopen is dat ze vaak zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals goud, zilver of metaal.

Vintage manchetknopen zijn een prachtige en unieke toevoeging aan elke garderobe. Als je op zoek bent naar een authentieke look of gewoon een uniek accessoire, overweeg dan vintage manchetknopen.

Onze top 3 vintage manchetknopen

We zijn gek op alle vintage manchetknopen uit onze Heritage Collectie, maar we hebben toch zorgvuldig een top 3 voor je samengesteld.

#1 Vierkante bronskleurige manchetknoop

Een van onze all-time-favourite is de vierkante bronskleurige manchetknoop met wave patroon. Deze manchektnoop heeft een donkere bronskleurige achterzijde en sierlijke banen aan de voorzijde. Hier kun je toch geen nee tegen zeggen?

Vierkante bronskleurige manchetknoop - bruin epoxy met wave

Je shopt deze vierkante vintage manchetknoop voor 47,95.

#2 Ronde goud-bruine manchetknoop

Ook een van onze vintage parels is deze ronde manchetknoop met gouden achterkant en epoxy bruine voorzijde. Alle epoxy manchetknopen worden met de hand gemaakt en daardoor kan het fijne kleurenspel lichtelijk afwijken van de foto. Zo weet je zeker dat je altijd een uniek item hebt.

Ronde manchetknoop – goudkleurig met bruin in epoxy - sfeerfoto 2

Je shopt deze ronde vintage manchetknoop voor 49,95.

#3 Ovale marmerlook manchetknoop

Last but not least: de ovale marmerlook manchetknoop. Deze manchetknoop lijkt rechtstreeks uit Peaky Blinders te komen. De jaren ’20 van de vorige eeuw.

Ovale manchetknoop - groen, bruin in epoxy - sfeerfoto 3

Je shopt deze ovale vintage manchetknoop voor 49,95.

Benieuwd naar de rest van onze vintage manchetknopen? Je bekijkt ze via de button hieronder.

LEES MEER OVER DIT ONDERWERP

Gerelateerde blogposts

Houten manchetknopen: ontdek deze unieke accessoire

Houten manchetknopen: Ontdek ze unieke accessoire Houten manchetknopen zijn een unieke en stijlvolle toevoeging aan elke outfit. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook milieuvriendelijk. In deze blog nemen we een kijkje naar de...

Ontdek de elegantie van Parelmoer manchetknopen

Ontdek de elegantie van parelmoer manchetknopen Manchetknopen zijn al sinds jaar en dag een belangrijk accessoire voor mannen (en ook vrouwen). Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon voor dagelijks gebruik, het juiste paar...

Unieke manchetknopen voor de perfecte bruiloft

Unieke manchetknopen voor de perfecte bruiloft Manchetknopen zijn al jaren een populaire accessoire voor mannen bij formele gelegenheden, zoals bruiloften. Het is een detail dat de outfit van een man compleet maakt en een gevoel van elegantie en...

Ontdek de geschiedenis van manchetknopen

De geschiedenis van manchetknopen Manchetknopen zijn een onmisbaar accessoire in de mode-industrie sinds de 19e eeuw. De geschiedenis van de manchetknopen gaat echter veel verder terug dan dat. In feite zijn manchetknopen al eeuwenlang een...

Manchetknopen voor vrouwen

Manchetknopen voor vrouwen Manchetknopen zijn een stijlvolle en elegante toevoeging aan elke outfit. Hoewel ze vaak worden geassocieerd met mannen, zijn ze ook beschikbaar voor vrouwen en kunnen ze een geweldige manier zijn om je look een boost te...