Wanneer draag je manchetknopen?

Wanneer draag je manchetknopen? Wel, daar kunnen we best kort over zijn. Er zijn geen ‘verplichte’ gelegenheden om manchetknopen te dragen. Het kan in principe altijd, als je maar een geschikt overhemd hiervoor aan hebt.

Kies de juiste manchetknopen bij de gelegenheid uit

Het fijne aan manchetknopen is dat ze in tal van formaten, designs en kleuren verkrijgbaar zijn. Werk je op kantoor en wil je netjes voor de dag komen? Draag dan neutrale manchetknopen, zoals de manchetknopen uit onze Opulent Collectie. Deze manchetknopen zijn van metaal gemaakt en zilverkleurig. Ze passen daardoor bij vrijwel ieder pak of casual outfit met overhemd.

Zilverkleurige manchetknoop – rechthoekige staaf met strepen

Voor chiquere aangelegenheden is het gebruikelijker om manchetknopen te dragen. Denk aan een bruiloft of gala. Voor deze gelegenheden trek je natuurlijk je mooiste nette outfit aan. In overhemden van goede kwaliteit komt het ook vaker voor dat een manchetknoop gedragen kan worden.

Zoek je een manchetknoop dat opvalt? Kies dan voor een luxere manchetknoop, zoals de manchetknopen uit onze Heritage Collectie. In deze manchetknopen is een epoxy laag met verschillende kleuren verwerkt. Let op dat je de manchetknopen uit de Heritage Collectie goed macht met de kleuren uit je overhemd of das. Je wilt natuurlijk geen bonte mix aanhebben.

Ontdek onze manchetknopen

Zoek je manchetknopen voor jouw overhemd? Bekijk al onze manchetknopen via de button hieronder. Maak je outfit af en draag manchetknopen die passen bij jouw stijl.

Exclusievemanchetknopen.nl

Meer dan alleen luxe manchetknopen voor hem en haar. Een verzorgde outfit. Een complete stijl. Chique en verfijnd.

Shop op gelegenheid

Bruiloften | Black Tie | Kerstmis

Leer meer over manchetknoppen

LEES OOK DEZE BLOGS.